Onze leden

Evi van der Linden

Evi van der Linden
Evi van der Linden

Hallo, ik ben Evi van der Linden (1995). Ik rijd al paard sinds mijn 5e. En zit bij de Marescaruiters sinds mijn 7e. Dit lidmaatschap kreeg ik voor mijn verjaardag. Ik ben begonnen op een kleine B-pony: Casper. Ik reed samen met mijn zus Sanne op hem. Ik heb vaker naast hem gelegen dan er opgezeten, maar toch bleef ik paardrijden erg leuk vinden. Omdat ik te groot werd kreeg ik een nieuwe grotere pony. Dit was Cherrie, ik heb haar meer dan 7 jaar gehad en altijd heel veel plezier met haar beleefd. Ik ben met haar voor het eerst wedstrijden gaan rijden en uiteindelijk tot de klasse DZ2 dressuur gekomen. Ik reed ondertussen ook al af en toe op het paard van mijn moeder: Very Nice (v. Amsterdam), die ik nu helemaal zelf rijd. Het is een (inmiddels) heel lief paard, ik rijd hem nu ongeveer 3 jaar. Ook hem heb ik zelf opgeleid, we komen nu uit in de klasse Z1 dressuur. Hij heeft een heel speciaal karakter wat het alleen maar leuker maakt om hem te rijden. Naast dressuur ga ik ook graag de bossen in. Ik hoop nog heel lang te mogen genieten van deze mooie sport!

Nellie vd Dungen

Op de foto zie je mij met mijn Friese merrie Irmke.

Ik rijd al meer dan 35 jaar (waarvan 25 jaar bij de Marescaruiters), en ben nog altijd heel fanatiek !

We starten binnenkort in de M2 dressuur, maar het belangrijkste is plezier hebben met mijn paard en vooral samen gezond blijven !

Sanne van der Linden

Sanne van der Linden
Sanne van der Linden

Hallo ik ben Sanne van der linden .

Ik ben op mijn 7de begonnen met paardrijden , eerst reed ik samen met mijn zusje Evi op de manege toen we dit niet meer zo leuk vonden, kreeg  Evi voor haar verjaardag een lidmaatschap bij de Maresca ruiters en ik had het geluk dat ik er ook bij mocht !. We kregen toen ook onze eerste pony een ondeugende B pony Casper genoemd , ondanks al zijn streken bleef ik het paardrijden erg leuk vinden . Toen Evi en ik te groot werden voor Casper kwam de pony Cherrie dit was een hele lieve maar vooral vlugge pony ik heb haar een tijdje gereden , hierna kwam de pony Bof dit was echt de perfecte pony voor me heel lief en braaf en liever lui dan moe , maar hij deed het altijd voor me, met bof heb ik M1 gereden.Toen ik 18 werd moest ik over naar de paarden en kwam Zaranda oftewel Zara , Zara is heel braaf , wat goed bij me past maar kan zo ook haar streken hebben , dit maakt het rijden ook weer leuk , met Zara rijd ik nu L1 ik rijd  haar samen met m’n moeder. Ik stap elke dag met heel veel plezier op Zara en geniet er elke dag van !

Maria van der Linden

Ik ben Maria van der Linden. Getrouwd met Peter, en moeder van 3 schatten van kinderen. (Sanne, Evi en Luc).Ik rijd al vanaf mijn 8e jaar paard, dat is nu ongeveer 40 jaar. Ik ben zo’n 30 jaar lid geweest van de rijvereniging in Soerendonk maar ben daarna met veel plezier bij de Marescaruiters gaan rijden. Dit kwam omdat mijn dochters ook steeds fanatieker gingen paardrijden en graag in Maarheeze bij de club wilden. Vroeger was ik in springen heel fanatiek, dit vooral bij de pony’s tot het Z. Daarna ben ik me toch meer op de dressuur gaan richten. Tegenwoordig doe ik dit met Zaranda (v. TCN Partout). Dit paard rijd ik samen met mijn dochter Sanne. Ik beleef nog elke dag veel plezier aan de sport en alles wat daar bij komt.