Nieuws

14-05-2019

RABO-dressuurtrofee 2019

Rabo-dressuurtrofee 2019

 

Op 11 en 12 mei werd de jaarlijkse Rabo-dressuurtrofee georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerende evenement op het sportpark 'De Romrijten' in Maarheeze bij Rijvereniging De Maresca Ruiters was een selectiewedstrijd voor pony's en paarden dressuur. De wedstrijd was ook opengesteld voor combinaties buiten kring Eindhoven de Kempen.

 

Op zaterdag 11 mei was het de beurt aan alle ponyruiters en amazones. De weergoden waren ons gelukkig goed gezind en er werden veel mooie proeven gereden die goed beoordeeld konden worden door de juryleden. Het was een erg sfeervolle dag met aan het einde van de dag de rubriek 'bestgaande rijpony'. Hier reden veel mooie combinaties mee. De juryleden beoordeelden de pony's op hun exterieur en manier van bewegen. Deze rubriek werd gesponsord met mooie prijzen door Aspers installatietechniek.

 

Op zondag 12 mei is het de beurt aan de paardenruiters en amazones. Ook hier werden alle klassen verreden, van B dressuur tot en met ZZL. Voor het eerst was het dit jaar mogelijk om twee proeven te rijden. Ook deze dag was erg geslaagd met als extra rubriek de kür op muziek. Hier zagen we veel mooie küren die goed beoordeeld konden worden door de jury. Deze rubriek werd ook gesponsord door Aspers Installatietechniek.

Bij de tent was het twee dagen een gezellig samenzijn van paardensport liefhebbers.

 

Dank aan alle enthousiaste deelnemers voor jullie komst en alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd! Daarnaast ook dank aan al onze leden en vrijwilligers die vanwege hun inzet het concours tot een geslaagd einde hebben gebracht!