Nieuws

27-05-2019

Eerste menwedstrijd bij de Maresca Ruiters geslaagd!

Eerste menwedstrijd bij de Maresca Ruiters geslaagd!

Op zondag 26 mei organiseerde de Maresca Ruiters voor de eerste keer een menwedstrijd op hun clubterrein. Sinds een aantal jaar hebben de Maresca Ruiters een menafdeling die zich langzaam uitbreidt. Het werd dan ook tijd voor een eerste officiële wedstrijd. Deze was opengesteld voor alle aanspanningen en voor deelnemers met en zonder startkaart bij de KNHS. Alle deelnemers hadden de mogelijkheid om deel te nemen aan een proefgerichte dressuurclinic van Saskia Siebers. Hiervoor was een mooie dressuurring gelegd, waar elke deelnemer de dressuurproef kon rijden welke voorzien werd van opbouwend commentaar van Saskia. Dit onderdeel werd heel positief ontvangen en bleek een mooie manier om het dressuuronderdeel te verbeteren.
Na de dressuur kon er deelgenomen worden aan een vaardigheidsparcours. Dit parcours kende een strakke tijd en poort nummer drie bleek voor veel deelnemers een poort te zijn waar een balletje viel. Met ook enkele foutloze deelnemers waren er aan het einde van de dag mooie prijzen te verdelen. De enthousiaste deelnemers en de fijne weersomstandigheden maakten de eerste menwedstrijd een succes! Op naar volgend jaar!

Foutloze deelnemers vaardigheidsproef:
- Enkelspan paard L: Jack Lamers met Lance
- Tweespan pony's L: Nancy Jongenelen met Denzel en Cadanz
- Tweespan pony's L: Martien Winters met Moskova-Mount en Paddy

 

Photowerken Cor van Dee heeft tijdens deze menwedstrijd mooie foto's weten te maken, welke te bekijken en bestellen zijn via: http://photowerkencor.jalbum.net/Verenigingen/Maarheeze/2019/index.html