Menwedstrijd 2022

Menwedstrijd 2022

Dressuur en vaardigheidswedstrijd Maresca Ruiters

Op zondag 21 augustus organiseert de menafdeling van de 'Maresca Ruiters' in Maarheeze na een succesvolle eerste editie in 2019, dit jaar een officiële dressuur- en vaardigheidswedstrijd. Waar in 2019 alleen de vaardigheid voor puntenregistratie in aanmerking kwam en Saskia Siebers een proefgerichte dressuurclinic verzorgde, komen dit jaar zowel de dressuur als de vaardigheid voor puntenregistratie in aanmerking. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk om zonder startkaart in te schrijven voor de hobby en impuls klasse. Op deze manieren hopen we de wedstrijd voor iedere combinatie toegankelijk te maken.

 

De wedstrijd is opengesteld voor alle klassen en combinaties, pony's en paarden: enkelspan, tweespan, vierspan, sulky en tandem. Klasse: hobby, B, L, M, Z, ZZ.

Ook is er de mogelijkheid om een SMG proef te rijden in een 40x80 ring.

 

Inschrijven kan via mijnknhs.nl of door een e-mail te sturen naar info@marescaruiters.nl. Niet startpashouders kunnen ook inschrijven per mail

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen voor de dressuurwedstrijd of alleen voor de vaardigheidswedstrijd in te schrijven. Het is mogelijk twee proeven of parcoursen te rijden. 

 

De wedstrijd wordt verreden op de terreinen van de Maresca Ruiters, gelegen achteraan op sportpark de Romrijten. Er is duidelijk bewegwijzering aanwezig, volg hiervoor de bordjes 'concours'. De wedstirjd start om 10u.

 

Over de eerste menwedstrijd werd een leuk artikel gepubliceerd op Hoefnet, waar de mooie foto's van Cor van Dee dit artikel sierden. Via de link krijg je een impressie van de menwedstrijd: https://www.hoefnet.nl/clinic-siebers-motiveert-maresca-ruiters-in-maarheeze/?fbclid=IwAR3XbCPyd3rEOjAzLeGAu_mZ6yL8XQMxF72pB9vzhzYGmuHBObOxaMOenc4

 

We hopen van 2022 opnieuw een mooie editie te maken! 

 

Menwedstrijd 2022