Concours 2022

Maresca Ruiters trofee 2022

 Maresca Ruiters Trofee 2022

 

Op 14 en 15 mei 2022 wordt de Maresca Ruiters Trofee georganiseerd. Na twee jaar afwezigheid vanwege de maatregelen rondom het Corona-virus hopen we dit jaar weer een mooi paardensportevenement te organiseren. Dit evenement op het sportpark 'De Romrijten' in Maarheeze bij Rijvereniging De Maresca Ruiters een wedstrijd voor pony's en paarden dressuur. De wedstrijd is tevens opengesteld voor combinaties buiten kring Eindhoven de Kempen.

 

Op zaterdag 14 mei is het de beurt aan alle ponyruiters en amazones. De klassen B tot en met Z2 worden verreden en dit jaar is er tevens de mogelijkheid om twee proeven te rijden. Naast de reguliere dresssuurproeven is er ook de mogelijkheid om afdelingsdressuur te rijden. Aan het einde van de dag wordt de rubriek Bestgaande Rijpony verreden. Hieraan mogen combinaties van alle rubrieken en klassen meedoen. De juryleden beoordelen de pony's op hun exterieur en manier van bewegen, hier zijn mooie prijzen te winnen!

 

Op zondag 15 mei is het de beurt aan de paardenruiters en amazones. Ook hier worden alle klassen verreden, van B dressuur tot en met ZZL en is er de mogelijkheid om 2 proeven te rijden. Bij de paarden is het eveneens mogelijk om aan de kür op muziek mee te doen. Hiervoor wordt een mooi prijzenpakket samengesteld voor de prijswinnaars.

In en rondom de tent belooft het weer een gezellig samenzijn van paardensportliefhebbers te worden.

 

Wil je graag meedoen? Inschrijven kan via mijnknhs.nl: https://www.mijnknhs.nl/Game/W095142

  

 

 

Maresca Ruiters trofee 2022

Route wedstrijdlocatie